Huisvesting

Een belangrijk onderdeel van onze organisatie is de huisvesting.
Het aantal arbeidsmigranten in Nederland groeit en het wordt steeds moeilijker om huisvesting te vinden. Wij als Level One Uitzendbureau hebben er voor gekozen om het anders te doen en parken te realiseren met comfortabele woonruimtes met meer privacy. Wij hebben intussen 600 milieuvriendelijke migrantenwoningen verwezenlijkt op 4 verschillende locaties. Deze locaties zijn in meerdere opzichten uniek.

Goede leef- en werkomstandigheden voor onze werknemers vinden wij van groot belang. Voor onze werknemers is privacy een belangrijk gegeven. De huisvesting en de bijbehorende faciliteiten die wij aanbieden zijn hier zoveel mogelijk op ingericht. We hebben drie parken met tweepersoons woningen in eigen beheer. Het gaat om appartementen die bewoond kunnen worden met een eigen terras, douche, kamer, keuken en slaapkamer. De parken zijn gevestigd in Swifterbant en in Luttelgeest, Markenesse en Ens. Verder wordt er huisvesting aangeboden in de dorpen binnen Flevoland.

Mede door het realiseren van deze projecten is Level One Uitzendbureau in staat om de uitzendkrachten aan zich te binden. Voor onze werknemers en klanten is dit van belang om de continuïteit te waarborgen.

Bent u nieuwsgierig hoe onze eerste locatie tot stand is gekomen?
Bekijk dan de bedrijfsfilm over de bouw van het park in Swifterbant:
Film ontwikkeling Swifterbant

 

Onderstaand zijn foto’s te vinden van één van onze parken.

Onderstaand zijn foto’s te vinden van een aantal overige woningen.

Onze locaties

[googlemaps https://www.google.com/maps/d/u/0/embed?mid=10tU6FwdxYDAZ8zC1m45RQ276AC9RIhiG&w=640&h=480]

 

 

Recente vacatures


Level One Controller

Als controller sta je midden in het bedrijf en ondersteun je de operatie en commercie proactief Werkt mee aan het ...
Emmeloord (Noordoostpolder)

Wagenparkbeheerder (fulltime)

Je hebt een voorliefde voor vervoer, procesoptimalisatie & efficiency Als Wagenparkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het complete wagenpark van Level ...
Emmeloord (Noordoostpolder)

.NET Software ontwikkelaar

Ontwikkelen bij een gave startup. Wij maken gebruik van de beste en laatste technieken. Ontmoet je nieuwe vriend in AI-gestuurde ...
Emmeloord