Het aantal arbeidsmigranten in Nederland groeit en het wordt steeds moeilijker om huisvesting te vinden. Wij als Level One Uitzendbureau hebben er voor gekozen om het anders te doen en parken te realiseren met comfortabele woonruimtes met meer privacy. Wij hebben 300 milieuvriendelijke migrantenwoningen verwezenlijkt.  Een project wat in meerdere opzichten uniek is.

Goede leef- en werkomstandigheden voor onze werknemers vinden wij van groot belang. Voor onze werknemers is privacy een belangrijk gegeven. De huisvesting en de bijbehorende faciliteiten die wij aanbieden zijn hier zoveel mogelijk op ingericht. We hebben twee parken met tweepersoons woningen in eigen beheer. Het gaat om appartementen die bewoond kunnen worden met een eigen terras, douche, kamer, keuken en slaapkamer. De parken zijn gevestigd in Swifterbant en in Luttelgeest. Verder wordt er huisvesting aangeboden in de dorpen binnen Flevoland.

Mede door het realiseren van dit project is Level One Uitzendbureau in staat om de uitzendkrachten aan zich te binden.

Bent u nieuwsgierig hoe het park tot stand is gekomen? Bekijk dan de bedrijfsfilm over de bouw van het park in Swifterbant: https://www.youtube.com/watch?v=z3myPcqmVPk&feature=youtu.be

 

 

Recente vacatures


Open Sollicitatie 

Schrijf je hier in. Mochten we iets voor je kunnen vinden dan zullen we je benaderen.
Flevoland