Contact

Level One Uitzendbureau
Postbus 99
8300 AB Emmeloord
 
Bezoek adres
Daalder 2
8305 BE Emmeloord
Tel +31(0)527-271369
Fax +31(0)527-271227
info@level1.nl
 

Het melden van een klacht

Level One Uitzendbureau vindt de kwaliteit van dienstverlening erg belangrijk. Daarom nemen wij iedere klacht serieus. Wanneer er een klacht is over de dienstverlening van Level One Uitzendbureau, dan ontvangen wij deze graag.
Zo kunnen wij onze dienstverlening continu verbeteren. Level One Uitzendbureau heeft een klachtenregeling voor zowel werkgevers als werknemers.

Een klacht indienen

Heb je een klacht over de dienstverlening van Level One Uitzendbureau en kom je er met je contactpersoon niet uit, neem dan contact op met 0527-271369 of het onderstaande klachtenformulier. Wij proberen je klacht binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen en te reageren. Een anonieme klacht kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Klachtenprocedure

De ontvanger van de klacht registreert de klacht en informeert de klant over de verdere behandeling van de klacht.

De verantwoordelijke manager wordt direct geïnformeerd, zodat er zonder vertraging actie ondernomen kan worden. De manager neemt uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat de klacht is binnengekomen contact op met de klant. De klacht wordt zo mogelijk opgelost of er wordt afgestemd welke maatregelen kunnen worden getroffen.

Level One Uitzendbureau gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, conform ons Privacystatement.

Klachtenformulier

Recente vacatures


Open Sollicitatie 

Schrijf je hier in. Mochten we iets voor je kunnen vinden dan zullen we je benaderen.
Flevoland
Nieuwsberichten